Annonce:

Disse elbil-ejere har mest rækkevidde-angst

Bil-ejere, der har kørt elbil i 4 år eller mere, er langt mindre bekymrede over rækkevidden, end bilister ‘uerfarne’ elbil-ejere.

Besøg vores annoncør:

Nybegyndere ud i elbiler er langt mere bekymrede for rækkevidden i bilerne, end folk der har kørt elbiler noget længere.

Det viser en undersøgelse, som det norske elbilforbund, Norsk Elbilforening, står bag.

– Det bliver nemmere, når man lærer bilen at kende og har hurtigladet et par gange, siger foreningens generalsekretær Christina Bu.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Godt hver femte – 17 procent – svarer i undersøgelsen, at de oplever at få rækkeviddeangst i en elbil. Og at det faktisk sker ofte.

LÆS OGSÅ: Benzin bliver ‘superbillig’ om få år – elbiler får skylden

Det selvom antallet af lynladere i det offentlige rum er udvidet markant de senere år. – Det er overraskende, at vi ikke ser flere ændringer i oplevelsen af ​​rækkeviddeangst i takt med udviklingen af ​​hurtigladere, siger Christina Bu, generalsekretær i elbilforeningen.

Blandt bilister, der har kørt elbil i fire år eller mere, er det 13 procent, der vil stå ved at de stadig oplever rækkeviddeangsten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Noget andet er, at strømmen faktisk slet ikke er billig i Norge. I hvert fald ikke ifølge det norske svar på FDM, NAF. At lynlade en elbil er nu lige så dyrt som at tanke diesel, lyder det nordpå. Læs mere om det her.

På den anden side mener Det Internationale Energiråd, at benzin inden for bare få år bliver ‘superbilligt’. Det er dog ikke med olieselskabernes god vilje, men derimod et udtryk for, at efterspørgselen kun vil falde i perioden.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler