Annonce:

Disse biler er bilister gladest for efter 300.000 kilometer

Det er langt fra alle biler, der når at køre 300.000 kilometer i deres levetid. Men dem der gør, er ret ens, viser undersøgelse.

Besøg vores annoncør:

Hvad skal der til for, at en bil stadig er pålidelig og har en glad ejer efter 300.000 kilometer? Ifølge amerikanske Consumer Reports skal der ‘bare’ være tale om en Toyota.

Når det kommer til kilometer – eller miles som amerikanerne siger – er der nemlig ikke noget, der er mere tilfreds end Toyota-ejerne ifølge en Consumer Reports-undersøgelse.

Helt specifikt er tilfredsheden størst hos Toyota Camry-ejerne. Også efter 200.000 miles eller 321.000 kilometer. Det der svarer til lidt mere end 8 gange Jorden rundt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver organisationen i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Thomas vil ændre vanvidslov – “Giv bøde efter bilens værdi”

Når det kommer til ældre biler med høje kilometertal, står der Toyota på 6 ud af 10 pladser. Kun en enkelt Ford F-150 og tre Honda-modeller kan lige akkurat klemme sig med ind på den top 10.

Samme Consumer Reports skriver desuden, at en personbil i USA i snit bliver 13-14 år, før den ryger til en tur til autophug. Når det sker, vil bilen have kørt omkring de 320.000 kilometer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men for nogle bilmodeller er 320.000 kilometer kun begyndelsen på tilværelsen. For andre slet ikke. Det var nemlig også Consumer Reports, der for nogle måneder siden købte en Fisker Ocean kun for at slagte bilen fuldstændig i bedømmelsen.

Bilen er, siger amerikanerne, ikke bare ringe i sine assistentsystemer, den taber også værdi hurtigere, end føreren kan nå at orientere sig. Læs mere om det grufulde værditab over bare 60 dage her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler