Reklame:

Danskere trækker sig fra endnu et brintprojekt

Tilbage i september lukkede samtlige danske brintstationer – og nu trækker danske Ørsted fra et brintprojekt i Tyskland.

Der er ganske enkelt ikke økonomi i det tyske brintprojekt, Ørsted havde involveret sig i. I hvert fald ikke en der hænger sammen.

Derfor trækker den danske energigigant sig nu fra projektet, der skulle have resulteret i byggeriet af et større elektrolyseanlæg.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Finans på baggrund af en pressemeddelse fra parterne bag projektet, der skulle have lavet brint af vand.

En brinttype der skulle have erstattet brint lavet på naturgas i byen Heide vest for Kiel.

LÆS OGSÅ: Professorer vil have nyt forbud: “Ingen bil må kunne køre over 40 km/t i Danmark”

– Et projekt er nødt til at være økonomisk rentabelt, og det var desværre ikke tilfældet. Vi er derfor nået til den logiske konklusion, lyder det fra Jörg Kubitza, der er Ørsteds landechef i Tyskland.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det er endnu et slag til brintplanerne, efter det i september kom frem, at samtlige af de 19 tilbageværende brintstationer i Danmark lukkede ned.

Det har blandt efterladt Lars M. med en bil til næsten 600.000 kroner, som han ikke længere kan bruge. Læs mere om det her.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?