Reklame:

Danske Frederik vandt verdensfinalen i sin Lamborghini

Først over stregen i begge løb sikrede Frederik Schandorff, Alex Au og resten af Target Racing det ultimative Lamborghini-trofæ.

En udfordrende Lamborghini Super Trofeo-sæson endte søndag eftermiddag magisk for Frederik Schandorff, som sammen med Hongkong-køreren Alex Au og Target Racing lykkedes med at vinde begge løb i verdensfinalen

Dermed er det ultimative Lamborghini-trofæ kommet på danske hænder.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Lamborghini Super Trofeo World Finals markerer traditionelt sæsonafslutningen på mærkeserien og samler teams og kørere fra alle Super Trofeo-mesterskaber i Europa, USA og Asien i ét kæmpe opgør.

Tæt på 100 biler stillede op til dette års verdensfinaler – det 10. event i seriens historie – som var fordelt på fire klasser, der hver skulle gennemføre to 50-minutters løb med kørerskifte.

LÆS OGSÅ: Tesla vil lægge vinduesviskerene bag betalingsmur

– Det var lige dét, vi drømte om! En motordefekt sendte os ud af kampen om Pro/Am-mesterskabet i årets næstsidste afdeling, så vi satte i stedet alt ind for at sikre os VM-titlen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

– Vi vidste, at vi havde farten til at kæmpe med, og en pole position til det ene løb gjorde os kun endnu mere optimistiske.

Foto: Lamborghini Media

– Men man ved aldrig, hvad der kan ske i dén her serie. Konkurrencen er benhård, og man er oppe imod nogle enormt dygtige kørere og teams.

– Derfor er vi kun endnu mere stolte over at vinde begge løb og dermed sætte en tyk streg under vores performance. Kæmpe tak til min teamkammerat, Alex (Au, red.), og til hele holdet bag Target Racing, lyder det fra Frederik Schandorff i en pressemeddelse.

Reklameblok:


Det er anden gang i karrieren, at Frederik Schandorff vinder en VM-titel i Lamborghini Super Trofeo-serien. Den 26-årige dansker sikrede sig Pro-titlen i 2019.


Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?