Annonce:

Danske Frederik vandt verdensfinalen i sin Lamborghini

Først over stregen i begge løb sikrede Frederik Schandorff, Alex Au og resten af Target Racing det ultimative Lamborghini-trofæ.

Besøg vores annoncør:

En udfordrende Lamborghini Super Trofeo-sæson endte søndag eftermiddag magisk for Frederik Schandorff, som sammen med Hongkong-køreren Alex Au og Target Racing lykkedes med at vinde begge løb i verdensfinalen

Dermed er det ultimative Lamborghini-trofæ kommet på danske hænder.

Lamborghini Super Trofeo World Finals markerer traditionelt sæsonafslutningen på mærkeserien og samler teams og kørere fra alle Super Trofeo-mesterskaber i Europa, USA og Asien i ét kæmpe opgør.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Tæt på 100 biler stillede op til dette års verdensfinaler – det 10. event i seriens historie – som var fordelt på fire klasser, der hver skulle gennemføre to 50-minutters løb med kørerskifte.

LÆS OGSÅ: Tesla vil lægge vinduesviskerene bag betalingsmur

– Det var lige dét, vi drømte om! En motordefekt sendte os ud af kampen om Pro/Am-mesterskabet i årets næstsidste afdeling, så vi satte i stedet alt ind for at sikre os VM-titlen.

– Vi vidste, at vi havde farten til at kæmpe med, og en pole position til det ene løb gjorde os kun endnu mere optimistiske.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Foto: Lamborghini Media

– Men man ved aldrig, hvad der kan ske i dén her serie. Konkurrencen er benhård, og man er oppe imod nogle enormt dygtige kørere og teams.

– Derfor er vi kun endnu mere stolte over at vinde begge løb og dermed sætte en tyk streg under vores performance. Kæmpe tak til min teamkammerat, Alex (Au, red.), og til hele holdet bag Target Racing, lyder det fra Frederik Schandorff i en pressemeddelse.

Det er anden gang i karrieren, at Frederik Schandorff vinder en VM-titel i Lamborghini Super Trofeo-serien. Den 26-årige dansker sikrede sig Pro-titlen i 2019.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:
Pressemeddelelse
Pressemeddelelse
Nyheder direkte fra bilimportører, producenter, racerteams eller andre aktører i bilbranchen.
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler