Annonce:

Danmarks mest populære bil styrtdykker til en 18. plads

Tesla Model Y var ikke bare den mest populære bil i Danmark men i hele verden i 2023. Sådan ser det langt fra ud på 18. pladsen nu.

Besøg vores annoncør:

Højt at flyve, ekstremt dybt at falde.

Sådan må Tesla have det med Model Y lige nu. For efter et vanvittigt rekordår for modellen – og det ikke bare herhjemme men i hele verden – bliver nye Model Y-ejere nu væk.

Faktisk er Model Y faldet fra en ubetinget førsteplads til kun at husere på 18. plads over de nye biler, europæerne helst vil have.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Auto News.

LÆS OGSÅ: Sverige gør disse biler lovlige for alle med kørekort

Samme medie skriver dog, at tallene fortsat mangler at blive endeligt bekræftet. Desuden tror mediet, at den endelige liste godt kan forskyde sig en smule.

For mens det ligger mere eller mindre fast, at Model Y-salget er faldet med 49 procent til ‘bare’ 10.582 biler i hele Europa i maj måned, indtager Volkswagens T-Roc førstepladsen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Altså måske. For Auto News mener at vide, at T-Roc, der blev lanceret helt tilbage i 2017, faktisk godt kan blive skubbet af pinden af sin søster, Golf.

En bil der ellers har haft det svært de seneste år. Alligevel mener Auto News, at top 3 hedder: Volkswagen Golf, Volkswagen T-Roc og Dacia Sandero. Altså samtlige europæiske nybilsalg i maj måned er talt op.

Det er dog stadig Daciaen der er forud på point, når man regner de første måneder af 2024 sammen. Men lige nu er det altså Volkswagen T-Roc, der med 19.748 eksemplarer holder allerflest nye af i europæernes indkørsler og garager.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Hvor efterlader det så Tesla Model Y? Det er svært at svare på. Men det bliver næppe til nogen rekord, som den Opel i Danmark måtte afgive i 2023 efter 37 års dominans. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler