BMW beslaglagt – politiet ved ikke, hvem der har kørt den

Onsdag aften udviklede en ulovlig overhaling til en beslaglæggelse af en BMW. 

Onsdag aften foretog en BMW stationcar en ulovlig overhaling i en svingbane på Østre Ringvej i Næstved. Uheldigvis for føreren lå en patrulje fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi lige bag ham.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

At patruljevognen tændte sin blink, fik dog ikke BMW’en til at standse. I stedet fortsatte den flere gange over for rødt og med ‘meget høj hastighed’, skriver politiet. På et tidspunkt mistede patruljen kortvarigt BMW’en af syne.

Kort efter kontaktede en familie politiet. De kunne fortælle, at de måtte springe for livet for ikke at blive ramt af BMW’en, der kom mod dem med meget høj fart. Det lykkedes dog først politiet at finde bilen senere.

Den stod efterladt på Smedevej små tre kilometer væk fra det sted, hvor politiet i første omgang havde fået kontakt til den. En afhøringen af bilens ejer kunne umiddelbart ikke kortlægge, hvem der er ført bilen.

Reklameblok:Det ændrer dog ikke på, at politiet vurderer, der har været tale om vanvidskørsel. Af samme grund blev BMW’en beslaglagt, med henblik på at en dommer skal konfiskere den på statens vegne. Det oplyser politikredsen i døgnrapporten.

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk