Annonce:

Bilmærker tilbagekalder elbiler på grund af tre skuer

Volkswagen-koncern skal ud i en større tilbagekaldelse af flere bilmærkers modeller, fordi de er baseret på samme teknik, hvor tre skruer kan give bremseproblemer.

Besøg vores annoncør:

Volkswagen-koncernen skal nu tilbagekalde flere modeller fra flere bilmærker, fordi disse er baseret på samme teknik. Og derfor bygget på samme måde.

VW er nemlig blevet opmærksom på, at der kan have sneget sig en fejl ind, da hydraulikpumpen til ABS-systemet blev fastgjort.

Skruerne, der fastgør pumpen, er muligvis ikke spændt godt nok. Løsriver pumpen sig, kan det betyde, at ABS-systemet sættes ud af spil. Og at ejerne efterlades med biler der bremser dårligere end ellers.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Vi Bilägare.

LÆS OGSÅ: Marius tabte 55.000 kroner – “Min bil er for ny”

I værste fald kan fejlen betyde, at bremsevæske begynder at lække fra bilerne, og at bremserne til sidst holder op med at virke. I så fald kunne bilerne kun bremses ved brug af den elektroniske håndbremse.

De modeller, Volkswagen mener kan være ramt af fejlen, er: Volkswagen ID.3, ID.4, ID.5 og ID.7. Alle de biler er bygget i løbet af april i år.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Også Audi Q4 e-tron kan være ramt. Her drejer det sig om biler, der er bygget mellem marts og april i år. Tilbagekaldelser skyldes ikke nødvendigvis bilfabrikkernes fejl. Det kan Audi skrive under på.

Mærkets nordamerikanske importør måtte tilbage i december sidste år tilbagekalde næsten 100.000 biler, fordi ejerne er for dumme. Læs mere om det her.

På anden anden side af Atlanten må Tesla ud i en tilbagekaldelse af samtlige Cybertrucks, mærket nogensinde har bygget.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Motoren til vinduesviskeren armen kan bogstavelig talt slå flere af bilernes andre motor ihjel. Desuden har der vist sig at være problemer på bilernes lad.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler