Annonce:

Bilmærke i krise – udskyder igen planer om elbiler

På trods af forsinkelsen er de ansatte tilsyneladende glade for, at de nu får mere tid til at forbedre sig på General Motors udruling af elbiler.

Amerikanske General Motors udskyder udrulningen af elbiler på koncernens fabrik i Toledo, Ohio. Planerne er allerede udskudt flere gange, og nu sker det med yderligere ni måneder.

På fabrikken skal der efter planen bygges udgaver af elbilerne Chevy Silverado og GMC Sierra. På trods af den nye forsinkelse ser det ud til, at medarbejderne ikke har så meget imod det.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Onsdag i denne uge fortalte GM-ledelsen de ansatte på fabrikken om forsinkelsen, der nu falder endnu tættere på, hvornår en anden General Motors-fabrik begynder at samle elbiler.

Den fabrik plejede at samle gearkasser til Buick, Chevrolet og Cadillac. Men siden april, hvor den sidste bil med forbrændingsmotor blev sendt ud af porten, har man bygget om, så der i fremtiden kun skal bygges elbiler.

LÆS OGSÅ: Bilisterne skrider fra Danmarks mest populære bilmærke

I mellemtiden er General Motors, der også pønser på et europæisk marked, kun faldet bagud i forhold til konkurrenterne fra Tesla, Ford og Rivian. I hvert fald når man ser på antallet af nyindregistrerede elbiler i tredje kvartal.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Omvendt ser medarbejderne positivt på, at man nu får endnu længere tid til at omstille produktionen.

– Vi ligger meget i at komme bedst muligt fra start, og den ekstra tid gør det muligt, siger en lokal repræsentant fra fagforeningen United Auto Workers til The Blade.

Medarbejderne er tilsyneladende overbevist, om at det kan nå at få alt udstyr på plads, inden produktionen begynder i slutningen af 2024. På den måde vil General Motors kunne nå sine salgsmål lyder det.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - herunder er der mere gratis indhold!

Hvis der da er kunder nok. Noget bilindustrien i Europa slås med. Volkswagen-koncernen meddelte tidligere på måneden, at man for tredje gang i år stopper produktionen af visse elbiler. Denne gang var det året ud. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler