Reklame:

Bilmærke: “Her er elbilen, ejerne kun lader én gang om måneden”

Forklaringen er dog ikke ekseptionel god ‘brændstoføkonomi’.  

Det er først i 2030, at Rolls-Royce skal være helt elektrisk. Siger de selv. Men de BMW-ejede englændere har allerede én elbil i modelprogrammet.

Den er ikke bare dyr og noget visse kunder aldrig får lov at købe igen (læs mere her, red.). Bilen, der er døbt Spectre, skal formentlig heller ikke lades mere end én gang om måneden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det er dog ikke, fordi bilen kører enormt langt på én opladning. Faktisk kan det ikke blive til mere end 420 kilometer mellem ladestanderne, viser de første officielle tal.

Nej, ifølge CarBuzz er forklaringen slet ikke relateret til batteriet. Det handler derimod ‘bare’, om at den typiske Rolls-Royce-kunde har en hel flåde af biler.

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse slår fast: “Her er danskerne værst til at køre bil”

Selv anslår mærket, at den gennemsnitlige Rolls-Royce-ejer ikke tilbagelægger mere end 5.000 kilometer i sin bil. Og ifølge CarBuzz svarer det til, at en Spectre ser en ladestander én gang om måneden.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Måske er mellemrummet endnu større end det. Rolls-Royce tilbyder da også både hjemmeladere og landsdækkende, ladeaftale med gratis strøm til de kommende Spectre-ejere. I hvert fald i USA.

På den anden side manglende det da også bare i en bil til 2,8 millioner kr. Og ja – det er helt uden danske afgifter.

 

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?