Annonce:

Bilmærke: “Her er elbilen, ejerne kun lader én gang om måneden”

Forklaringen er dog ikke ekseptionel god ‘brændstoføkonomi’.  

Besøg vores annoncør:

Det er først i 2030, at Rolls-Royce skal være helt elektrisk. Siger de selv. Men de BMW-ejede englændere har allerede én elbil i modelprogrammet.

Den er ikke bare dyr og noget visse kunder aldrig får lov at købe igen (læs mere her, red.). Bilen, der er døbt Spectre, skal formentlig heller ikke lades mere end én gang om måneden.

Det er dog ikke, fordi bilen kører enormt langt på én opladning. Faktisk kan det ikke blive til mere end 420 kilometer mellem ladestanderne, viser de første officielle tal.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Nej, ifølge CarBuzz er forklaringen slet ikke relateret til batteriet. Det handler derimod ‘bare’, om at den typiske Rolls-Royce-kunde har en hel flåde af biler.

LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse slår fast: “Her er danskerne værst til at køre bil”

Selv anslår mærket, at den gennemsnitlige Rolls-Royce-ejer ikke tilbagelægger mere end 5.000 kilometer i sin bil. Og ifølge CarBuzz svarer det til, at en Spectre ser en ladestander én gang om måneden.

Måske er mellemrummet endnu større end det. Rolls-Royce tilbyder da også både hjemmeladere og landsdækkende, ladeaftale med gratis strøm til de kommende Spectre-ejere. I hvert fald i USA.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

På den anden side manglende det da også bare i en bil til 2,8 millioner kr. Og ja – det er helt uden danske afgifter.

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler