Annonce:

Bilister knaldet i særlig politikontrol – gik efter ulovlige undervogne og konstruktive ændringer

Politiet havde i den grad bødeblokken fremme, da der blev uddelt 85 bøder til 77 bilister, forbindelse med en særlig kontrol hvor bilinspektør også var på arbejde.

Besøg vores annoncør:

Torsdag den 7. september koncentrerede Nordjyllands Politi sig især om morgen- og eftermiddagstrafikken på Hobrovej og Østre Alle i Aalborg.

Egentlig var det knallerter, politiet havde mest øje på. Den slags trafik havde politikredsen nemlig fået skærpet mistanken til efter flere borgerhenvendelser.

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelse. Det var dog ikke kun knallerter og cyklister, der kørte lige i armene på ordensmagten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det samme gjorde en række bilister. Og i forbindelse med kontrollen på vejene i Aalborg havde politiet også en bilinspektør med. Her fandt man blandt andet en ulovlig undervogn, samt ulovlige udstødningsrør.

LÆS OGSÅ: Endnu en kommune forbyder hastigheder over 50 km/t – “Det er en stor sejr”

Blandt de mindre forseelser var fejl som tildækket bagerste nummerplade , revne i synsfeltet, nedslidte dæk og lignende, skriver politiet.

Og de mange fejl på vejen ærgrer politikommissær Jess Falberg Nielsen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Nu går vi ind i efteråret og det er en god anledning til lige at kaste et ekstra – kærligt og kritisk – blik på både sit køretøj og sine vaner i trafikken.

– Er dækkene nedslidte? Er der revner i ruderne? Er der lys og reflekser på cyklen? Er man slem til ’lige at smutte over for rødt’, eller tage den hurtigste vej hjem på cyklen – til trods for at den går gennem gågade og modsat køreretning, lyder det fra politikommissæren.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler