Reklame:

Bilister flygtede fra stormflod – kort efter regnede det med p-bøder

Der var ingen forståelse for bilister, der forsøgte at redde deres biler fra vandmasserne. 

Regler er regler. Også selvom en stormflod truer. Det lærte flere bilister i Kolding, da de flyttede deres biler væk fra oktober-stormfloden.

Inden vandet havde trukket sig helt væk fra Kolding, var en p-vagt nemlig på arbejde og klar til at udskrive afgifter til bilister, som holdt ulovligt parkeret men i sikker afstand fra vandet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Avisen Danmark.

Bilerne, som p-vagten lod det regne med afgifter ned over, holdt på én af de få p-pladser i byen, som ikke var oversvømmet af vand.

LÆS OGSÅ: Sker i 2025 – hovedstaden forbyder samtlige benzin- og dieselbiler

Allerede kl.06.30 var p-vagten klar til at udskrive afgifter. Og det er måske ikke forkert. Men det kan vække forargelse hos mange bilister, som egentlig bare forsøgte at redde deres biler fra vandmasserne.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

For mange blev forargelse også vakt, da mediet presse-fotos.dk for nylig afslørede, hvordan et parkeringsselskab overvåger bilister, og lader alle andre gøre det samme. Læs mere om den sag her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?