Bilist kørte gennem isen – “Det var altså GPS’ens skyld”

Foto: Indianapolis Fire Department

Nok gav en 33-årig kvinde sin GPS skylden for stuntet. Men det var alligevel hende – og ikke den elektroniske vejviser – politiet endte med at sigte for spritkørsel.

I juledagene fik indbyggerne i det centrale Indianapolis sig noget af en oplevelse. Og det ikke fordi julemanden kom forbi med kane og rensdyr. Nej, det var noget mindre magisk.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

For pludselig måtte byens brandfolk fiske en bil  op af vandet i by-kanalen. Bilen ejer – en 33-årig kvinde – var selv kommet ud af bilen og i sikkerhed i en nærliggende hotel-lobby. Men brandfolkenes spørgsmål kunne hun ikke rigtig svare på.

LÆS OGSÅ: Trist milepæl – her har politiet beslaglagt bil nummer 200

I hvert fald ikke med noget der gav ret meget mening. Ifølge lokalmedierne CBS 42 and Fox 59 forklarede kvinden sig med, at GPS’en i bilen havde ledt hende ud på isen. Isen som i mørket godt kunne ligne asfalt.

Reklameblok:Den asfalt var dog ikke særlig holdbar, og kort efter gik bilen gennem isen og direkte i vandet. Overfor både brandvæsen og politi fastholdt kvinden dog sin forklaring. Men det ændrede ikke på, at politiet efter at have præsenteret kvinden for et alkometer endte med at anholde en spritbilist.

Om bilen – eller GPS’en – stod til at redde, melder historien ikke noget om. Men turen i vandet har næppe været den bedste julegave for den fintfølende elektronik.

 

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk