Alonso afslører: “Han er den eneste, som har Vettels nummer”

Foto: Aston Martin F1

Sebastian Vettel er én af de mest kendte skikkelser i Formel 1, men privatlivet værner den tyske, 4-dobbelte verdensmester virkelig meget om. 

Sebastian Vettel har kørt sit sidste Formel 1-løb. I hvert fald hvis du spørger ham selv. Den udmelding giver Fernando Alonso, der har afløst Vettel hos Aston Martin, dog ikke meget for.

Annonce for Danmarks største bilmesse:

LÆS OGSÅ: Her beslaglægger politiet næsten 1 bil hver dag

Det fortalte spanieren, allerede inden Vettel lagde kørehandskerne på hylden efter Abu Dhabis grand prix 20. november sidste år. Men én ting er sikkert. Uden for Formel 1-banerne er Sebastian Vettel en meget privat mand.

Faktisk holder Vettel så meget af sit privatliv, at den eneste nuværende Formel 1-kører, som stadig har Sebastian Vettels telefonnummer, Mercedes’ Lewis Hamilton. Det skriver GPfans.com.

Reklameblok:Reklamelink:
Er kæresten trist og sur? Bare rolig, her er den rette kur!

Fernando Alonso fortæller, at han måtte give den besked til sin tidligere McLaren-kollega Stoffel Vandoorne. Belgieren troede vel på grund af Alonso og Vettels årelange kamp på alverdens racerbaner, at de to også er i kontakt uden for dem. Men nej.

– Jeg har ikke Vettels nummer. Det er det faktisk kun Lewis (Hamilton, red.) som har, svarede Fernando Alonso.

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk