Annonce:

Absurd fejl tvinger Tesla til at tilbagekalde over 2 millioner biler

Cybertrucken er ikke den eneste Tesla der er ramt. Faktisk gælder det mere end 2 millioner biler. Det er dog første gang, Cybertruck tilbagekaldes.

Tesla har tilbagekaldt næsten samtlige biler, mærket nogensinde har bygget i USA. Det er tale om mere end to millioner biler.

Tilbagekaldelsen kommer ganske kort efter, at Tesla blev tvunget til at tilbagekalde næsten hver bil, mærket nogensinde har bygget og solgt i Kina.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Hvad er der så galt denne gang i USA? Jo, Tesla har skrevet teksten under advarselslamperne i bilernes for småt. Ja, du læste rigtigt. For småt. Teksten, der informerer om fejlen, er ganske enkelt for lille.

Det skriver Automotive News.

LÆS OGSÅ: Kostede 150 millioner kroner – nu må politiet ikke køre dem

– Advarselslamper med en mindre skriftstørrelse på skrifttypen kan gøre kritisk information i instrumentpanelet svær at læse.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

– Det øger risikoen for en trafikulykke, lyder det fra de amerikanske trafiksikkerhedsmyndigheder.

Skrifttypen, der altså er for lille, bruger Tesla på de advarselslamper, der informerer om bremser, kalibre og ABS-systemets tilstand.

De amerikanske trafiksikkerhedsmyndigheder siger, at Tesla bruger en skriftstørrelse, der er mindre end de 3,2 millimeter, der er minimumskravet for den slags i USA.

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:

Tesla slipper dog nådigt fra tilbagekaldelsen. Faktisk mener mærket allerede at have løst problemet med en software-opdatering, som var under udvikling i januar måned.

Tesla er dog langt fra det eneste bilmærke som må tilbagekalde en uhyggeligt stor mængde biler. Sidste år frygtede et andet bilmærke at løbe tør for dele i forbindelse med en tilbagekaldelse. Læs mere om det her.


Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler