Annonce:

Absurd fejl tvinger Tesla til at tilbagekalde over 2 millioner biler

Cybertrucken er ikke den eneste Tesla der er ramt. Faktisk gælder det mere end 2 millioner biler. Det er dog første gang, Cybertruck tilbagekaldes.

Besøg vores annoncør:

Tesla har tilbagekaldt næsten samtlige biler, mærket nogensinde har bygget i USA. Det er tale om mere end to millioner biler.

Tilbagekaldelsen kommer ganske kort efter, at Tesla blev tvunget til at tilbagekalde næsten hver bil, mærket nogensinde har bygget og solgt i Kina.

Hvad er der så galt denne gang i USA? Jo, Tesla har skrevet teksten under advarselslamperne i bilernes for småt. Ja, du læste rigtigt. For småt. Teksten, der informerer om fejlen, er ganske enkelt for lille.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Automotive News.

LÆS OGSÅ: Kostede 150 millioner kroner – nu må politiet ikke køre dem

– Advarselslamper med en mindre skriftstørrelse på skrifttypen kan gøre kritisk information i instrumentpanelet svær at læse.

– Det øger risikoen for en trafikulykke, lyder det fra de amerikanske trafiksikkerhedsmyndigheder.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Skrifttypen, der altså er for lille, bruger Tesla på de advarselslamper, der informerer om bremser, kalibre og ABS-systemets tilstand.

De amerikanske trafiksikkerhedsmyndigheder siger, at Tesla bruger en skriftstørrelse, der er mindre end de 3,2 millimeter, der er minimumskravet for den slags i USA.

Tesla slipper dog nådigt fra tilbagekaldelsen. Faktisk mener mærket allerede at have løst problemet med en software-opdatering, som var under udvikling i januar måned.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Tesla er dog langt fra det eneste bilmærke som må tilbagekalde en uhyggeligt stor mængde biler. Sidste år frygtede et andet bilmærke at løbe tør for dele i forbindelse med en tilbagekaldelse. Læs mere om det her.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler