Årets julegave: Genskabte kammeratens trafikuheld med modelbil

Hvis ikke ‘årets ven 2022’ er blevet kåret, vil vi gerne gøre det på bagkant.

Chris Warren er det, man vist godt kan kalde en ægte kammerat. I hvert fald er han genial, når det kommer til julegaver. Altså af den hjemmelavede slag. Nej, ikke askebærret i leer. Den slags man faktisk gerne vil have.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

Facebook fortæller Chris Warren, at han har genskabt sin vens Subaru BRZ som den så ud efter et trafikuheld. De præcise omstændigheder bag uheldet kommer Chris Warren ikke ind på. Andet en at ‘en stor fugl skulle have distraheret kammeraten’… Men resultatet har han været særdeles grundig i genskabelsen af.

Ikke bare har modelbilen fået en skade i fronten. Kølerhjelmen er også bukket godt sammen, mens airbaggen er gået i kabinen. På den anden side indrømmer Chris Warren, at han har taget sig ‘visse kunstneriske friheder’. Derfor er skaderne på modelbilen ‘heldigvis’ værre end på den ægte vare.

Chris Warrens ven har lige så heldigt godt humor, og de to venner – fortæller Chris Warren – kunne grine af det hele.

Reklameblok:Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk