Reklame:

48-årig snuppet i sløjt forsøg på “Gone in 60 seconds”

En 48-årige måtte flere gange have den samme besked fra politiet, før han forstod, at det er forbudt at stjæle biler.

Natten til fredag i sidste uge blev en rød bil stjålet fra en adresse i Fjenneslev. Det vidste en kvinde bare ikke, da hun kl.00.17 på selv samme røde bil og biltyven.

Ved siden af bilen stod manden nemlig og opførte sig underligt. Han viftede med armene, før han lagde sig ned på jorden. I samme ombærring afviste manden dog, at han havde brug for hjælp

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Kvinden tog herpå et billede af ham og bilen, som hun delte med Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Det skriver politikredsen i døgnrapporten.

LÆS OGSÅ: Forventende benzin til 20 kr. literen – nu er der nyt til danske bilister

Med kvindens oplysninger gik der ikke længe, før politiet kunne lokalisere og anholde manden, der er fra lokalområdet, for biltyveri.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Han var imidlertid ikke kommet på andre og bedre tanker, da han om eftermiddagen blev sluppet fri igen. For allerede kl.15.25 indløb en ny anmeldelse.

Denne gang var den 48-årige i gang med at stjæle en bil i Sorø. Han kom dog ikke længere, end at politiet nøjedes med at sigte ham for forsøg på biltyveri.

Herefter lod han til at forstå budskabet, skriver politikredsen. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har i det hele taget haft noget af en weekenden.

Reklameblok:


I døgnrapporten optræder både en 21-årig, som fik flere tusinde kroner i bøde for at overtræde et nyere forbud i trafikken, og en anden 48-årig mand med meget sløje evner bag rattet. Læs mere her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?