Annonce:

19-årig vanvidsbilist anholdt for at smadre 8 biler

Natten til onsdag forsøgte en 19-årig mand at stikke af fra politiet. Undervejs gjorde han sig til vanvidsbilist og smadrede 8 biler.

Besøg vores annoncør:

Klokken 00.35 natten til onsdag i denne uge fik politiet fat i en 19-årig mand fra Fredensborg som kort forinden tog sig noget af en køretur.

Det skriver Nordsjællands Politi i døgnrapporten.

Og han kommer næppe på vejene lige med det første. Ifølge politikredsen er den unge mand nemlig sigtet for et hav af lovovertrædelser herunder: At forvolde fare for andres liv og sikkerhed, at køre spirituskørsel, at køre uden førerret, at have kørt vanvidskørsel.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Undervejs i flugten fra politiet lykkes det den meget unge mand at påkøre hele 8 biler. Flere personer måtte desuden springe til side for ikke at blive ramt af den 19-åriges bil.

LÆS OGSÅ: Tesla-ejer afsløret af ekskonen – skal betale 700.000 kroner

Nu skal en blodprøve, som den 19-årige blev taget med til hospitalet for at aflægge, afgøre, hvad præcist han har været påvirket af. Bilen skal han dog ikke regne med at se igen.

Den vil politiet som det er sædvanligt i den slags sager have en dommer til at konfiskere på statens vegne i forbindelse med den senere retssag. Det er dog ikke altid, at politiet har ret.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Tidligere i denne måned kunne Boosted fortælle, at en 20-årig mand er blevet frikendt i Landsretten, fordi politiet ikke kunne bevise, at han rent faktisk har kørt vanvittigt i en rasende dyr Audi. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler