Reklame:

17-årig pige dræber anden bilist: “Han hjalp bare nogle ællinger over vejen”

Det, der kunne have været et rørende øjeblik, endte tragisk, da en 17-årige pige ramte og dræbte en anden bilist. 

Folk var egentlig begyndte at klappe af en mand, som i den den californiske by Rocklin steg ud af sin bil for at hjælpe nogle ællinger sikkert over vejen.

Flere bilister var da også stoppet op for at følge med i den lille redningsaktion. Et optrin der desværre endte med at koste manden livet. Det skriver The New York Post.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Ulykken fandt sted kort efter kl.20.00 lokal tid sidste tirsdag. På det tidspunkt nærmede en 17-årig pige, som tilsyneladende ikke havde bemærket optrinnet, sig.

Et 12-årige vidne fortæller til KCR, at han sammen med sin mor netop havde heppet manden og ællingerne over vejen, da en 17-årige pige med sin bil sætter et ulykkeligt punktum for det hele. Det tragiske hændelsesforløb kan politiet bekræfte.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ÅH ØV! En af kun 275 Mercedes-AMG One dør i mystisk brand

Mandag i denne uge lyder det fra politiet, at man endnu ikke har sigtet den unge kvinde for noget i forbindelse med ulykken. Men hun skal også leve resten af livet med bevidstheden, om at hun har slået et andet menneske ihjel.

Reklameblok:
 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?