Annonce:

17-årig pige dræber anden bilist: “Han hjalp bare nogle ællinger over vejen”

Det, der kunne have været et rørende øjeblik, endte tragisk, da en 17-årige pige ramte og dræbte en anden bilist. 

Besøg vores annoncør:

Folk var egentlig begyndte at klappe af en mand, som i den den californiske by Rocklin steg ud af sin bil for at hjælpe nogle ællinger sikkert over vejen.

Flere bilister var da også stoppet op for at følge med i den lille redningsaktion. Et optrin der desværre endte med at koste manden livet. Det skriver The New York Post.

Ulykken fandt sted kort efter kl.20.00 lokal tid sidste tirsdag. På det tidspunkt nærmede en 17-årig pige, som tilsyneladende ikke havde bemærket optrinnet, sig.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Et 12-årige vidne fortæller til KCR, at han sammen med sin mor netop havde heppet manden og ællingerne over vejen, da en 17-årige pige med sin bil sætter et ulykkeligt punktum for det hele. Det tragiske hændelsesforløb kan politiet bekræfte.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ÅH ØV! En af kun 275 Mercedes-AMG One dør i mystisk brand

Mandag i denne uge lyder det fra politiet, at man endnu ikke har sigtet den unge kvinde for noget i forbindelse med ulykken. Men hun skal også leve resten af livet med bevidstheden, om at hun har slået et andet menneske ihjel.

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler