Reklame:

VIDEO: Så lidt BMW er tilbage når en mur nærmer sig med 150 km/t

En ældre BMW 5 Serie på kollisionskurs med en betonmur er en virkelig dårlig idé. 

Det udløste en g-kraft på 64, da folkene bag den franske Youtube-kanal Vilebrequin sendte en BMW E39 Touring på kollisionskurs med en mur af beton. Den gamle BMW kørte 150 kilometer i timen, da den ramte muren. Resultatet ville, havde der været personer i bilen, ikke have efterladt én eneste overlevende.

LÆS OGSÅ: Kan du se, hvorfor denne rundkørsel kaldes “verdens værste”?

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Faktisk er bilen så godt som uigenkendelige fra den bagerste siderude og frem. Mødet med betonmuren er på højde med den uhyggelige brandulykke, Romain Grosjean oplevede i Haas-raceren under Formel 1-løbet i Bahrain i 2020. Altså hvis man måler det i g-påvirkningen.

Trafikulykker er ulykkelige, uanset hvor de foregår. Heldigvis viser de seneste tal, at antallet af dræbte på grund af for høj fart er mere end halveret. I hvert fald på de danske veje. Fra 2010 til 2020 er antallet af dødsulykker faldet med hele 51 procent.


Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?