Reklame:

VIDEO: Kærestepar anholdt – skabte trafikulykker for Youtube-visninger

Et kærestepar er blevet anholdt og sigtet for bevidst at være skyld i trafikulykker. Ulykker penge med på Youtube.

Youtube er blevet big business. I USA er kæresteparret Christopher og Kimberly Phelps dog måske gået for langt i jagten på visninger, delinger og likes. I hvert fald mener politiet, at de to bevidst forårsagede trafikulykker for at få visninger på deres Youtube-kanal BLU3 GHO57.

På kanalen, der nu er lukket ned, lå op mod 162 såkaldte dahscam-videoer af forskellige trafikulykker. Fra politiet i San Bernardino, Californien, gik tippet om kanalen videre til op i systemet.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Her havnede sagen på bordet hos delstatens afdeling for forsikringssvindel. Siden er myndighederne kommet frem til, at i hvert fald 23 af de 162 videoer kan forbindes direkte med sager om forsikringssvindel. Alle sagerne kan føres tilbage til kæresteparret.

LÆS OGSÅ: Verdensmester får millionbøde – kaldte Lewis Hamilton noget racistisk 

Hvad værre er mener myndighederne, at parret barn har involveret i ‘flere’ af ulykkerne. Hvor mange er der dog ikke et præcist tal på. Tallet er i hvert fald ikke offentliggjort.  Nu er parret sigtet for både børnemishandling, forsikringssvindel og overfald. Det oplyser de californiske myndigheder på statens officielle hjemmeside.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?