Reklame:

VIDEO: Åh nej – Nissan bygger en Skyline GT-R om til…. en elbil

Nissan er ikke nået så langt med projektet. For vi kan både høre motorlyd og se en udstødning.

Skyline GT-R-navnet er ikke noget, man rør ved. Og dog. For Nissan synes åbenbart, at en R32 – 8.generation mellem 1989 og 1994 – godt kan bygges om. Altså til en elbil. Det japanske mærke vil bare ikke sige ret meget om projektet.

Faktisk har vi kun lidt motorlyd, nogle lysende baglygter og synet af en udstødning. Men for os tyder det på, at Nissan ikke er ret langt med projektet… endnu.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Noget, fabrikken dog er nødt til, er at finde to elmotorer frem. En mellem forhjulene og én til træk på de bagerste. Altså hvis den elektriske R32’er skal være tro mod sine firehjulstrukne røder.

LÆS OGSÅ: Verdensmester får millionbøde – kaldte Lewis Hamilton noget racistisk 

Nissan tror da også på, at folk nok skal komme til at elske en elektrisk GT-R. Så sent som sidste år sagde mærkets Chief Operating Officer, han hedder Ashwani Gupta, til Top Gear, at en elektrisk GT-R ‘helt sikkert bliver til virkelighed en dag’.


Reklameblok:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?