Tesla skjuler bremse-nedgradering bag rød kaliber

Tesla er gået væk fra Brembo-bremser, men det gør nu ikke noget, mener mærket.

Egentlig ændrede Tesla procedure på samlebåndene rundt omkring allerede i midten af sidste år. Men det er først nu, at ejere og værksteder rundt omkring begynder at få øje på ændringen.

Besøg vores annoncør:Monster Trucks

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Her løber p-afgiften ALTID op i 1.020 kr.

Tesla har ganske enkelt brugt et cover, for at få det til at se ud som om den bagerste kaliber på de nyeste Model Y er større, end det i virkeligheden er tilfældet. De cover ligner dem, du selv kan købe billigt på nettet, påpeger Carscoops.

For at være helt ærlig meddelte Tesla selv sidste år, at man ville skifte fra Brembo til sydkoreanske Mando sidste år. Ændringen ville ske efter 15. august, lød det fra mærket.

Reklameblok:Men som ZEVcentric i sidste weekend påpegede på deres Twitter-profil, kan Tesla meget vel skjule noget andet under coveret. Ifølge ZEVcentric minder kaliberen på deres Model Y Performance mistænkeligt meget om kaliberen på den billigere Longe Range-model.

Også selvom Tesla på sin hjemmeside tydeligt skriver, at bremserne ‘er opgraderede performance-bremser’. Altså på Performance-modellen. Dog uden at mærket specifikt kommer ind på hvordan.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk