Reklame:

Tesla gør det allerede – nu følger Ferrari efter

Det italienske mærke bygger nogle af verdens mest eftertragtede gadebiler. Og nu kan man betale for dem med andet end rede penge.

Det er sådan set penge. Men ikke som vi er vant til at se dem. Alligevel acceptere Ferrari nu, at kunderne kan betale med kryptovaluta.

Helt konkret kan Ferrari-kunder nu med få klik købe nye biler med kryptovalutaen Bitcoin.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Til nyhedsbureauet fortæller Ferraris chef for marketing og kommercielle anliggender, Enrico Galliera, at man til en start vil acceptere kryptovalutaen fra nordamerikanske kunder, før man spreder tiltaget til Europa.

LÆS OGSÅ: Regeringen vil tvinge alle bilister, som ikke bor i Jylland, til at betale mere

Flere bilmærker eksperimenterer med at tage sig betalt i kryptovaluta. Her er Tesla blandt de mest kendte. Bl.a. fordi mærket først har accepteret betalingsmetoden, forbudt den og siden taget den til nåde igen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Hos Tesla er kryptovaluta i dag gangbar. Men som det er hos Ferrari, er det ikke ligegyldigt, hvilken kryptovaluta der lægges på bordet for en ny bil. Tesla accepterer eksempelvis kun Dogecoin. oplyser mærket.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?