Reklame:

Selvsikker Schumacher: “I har ikke set den rigtige Mick endnu”

Hos Haas gik det ikke godt. Faktisk gik det så skidt, at han blev fyret. Alligevel ser Mick Schumacher lyst på en fremtid i Formel 1. 

Tysker Mick Schumacher nærmer sig et år uden Formel 1. I hvert fald uden Formel 1-løb. I slutningen af 2022 mistede den 24-årige tysker sit Haas-sæde for i stedet at blive samlet op af Mercedes og McLaren, der begge har ham som reservekører.

Men det er ikke nok for Schumacher. Mick med det berømte efternavn har dog indtil videre forgæves jagtet et nyt Formel 1-sæde.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og ingen hold viser en tilsyneladende interesse i at føje tyskeren til lønningslisten. Alligevel er han overbevist, om at Formel 1 ikke har set ‘den ægte Mick Schumacher endnu’.

– Jeg er racerkører. Og alt, jeg vil, er at vinde. Men jeg er også nødt til at se realistisk på tingene og fortsætte (arbejdet med at få et sæde, red.)

LÆS OGSÅ: Bilmærker tilbagekalder tusindvis af elbiler: “Der kan gå ild i dem – alt skal skiftes”

– I har ikke set den rigtige Mick Schumacher endnu, fortæller den tidligere Haas-kører i et interview med Sky Germany.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Schumacher scorede 12 point i løbet af de to år, han fik hos Haas inden fyringen. I 2022 blev han dog for alvor læsset af Kevin Magnussen, der selv gjorde comeback i sporten, da Haas fyrede russiske Nikita Mazepin og holdets ligeledes russiske hovedsponsor.

Det, Schumacher ikke kunne, har både Kevin Magnussen og afløseren Nico Hulkenberg netop opnået med Haas. Læs mere om det her.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?