Annonce:

Så meget for klimaet – Tour de France-vinder bliver hentet i special-bygget Skoda og privatfly

Danske Jonas Vingegaard kan for anden gang – endda i træk – kalde sig vinder af Tour de France. Men hans velkomst herhjemme gavner næppe klimaet.

Besøg vores annoncør:

Danske politikere vil så gerne have bilister til at klippe kørekortet over, skrotte bilen og vælge cyklen. Sidste år blev Tour de France ivrigt brugt som løftestang for det budskab, da feltet kørte etaper i Danmark.

Løbet endte danske Jonas Vingegaard i øvrigt med at vinde. En blæret bedrift den blot 26-årige rytter gentog i år.

Og det skal fejres. I hvert fald hvis man spørger Skoda, der meget gerne vil fremvise den specialbyggede, åbne Skoda Enyaq Coupé der skal køre Vingegaard gennem København, når han skal hyldes for sin præstation i verdens hårdeste cykelløb.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Skoda har desuden klistret sit logo på et privatfly, der flyver Vingegaard-familien fra Amsterdam til Kastrup Lufthavn i morgen, onsdag.

LÆS OGSÅ: Norsk elbil-formand langer ud efter Danmark: “I kunne også have haft 90 procent nye elbiler”

Kritik er ikke noget nyt for Tour de France. Sidste år måtte arrangørerne også høre for deres klima-hykleri, da man kørte en række elektriske Skodaer, som fulgte feltet på etaperne, ombord på dieseldrevne lastbiler, så bilerne kunne komme frem til cykelrytternes næste destination.

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler