Annonce:

Regeringen ser på “muligheden for stramme regler om vanvidskørsel”

Det, at politiet kan tage folk biler på stedet, får forhåbentlig andre til at tænke sig om en ekstra gang, siger justitsminister Peter Hummelgaard. 

Justitsminsiter Peter Hummelgaard (S) lægger ikke fingerne imellem. I hvert fald ikke når det kommer til vanvidskørsel. Noget han betragter som forkasteligt og ‘en foragt for samfundet’.

At politiet nu i to har kunnet tage både kørekort og bilerne fra den type bilister, håber ministeren da også har en afskrækkende effekt på andre i trafikken.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Jeg håber, at reglerne på sigt også vil have en afskrækkende effekt, så folk tænker sig om en ekstra gang, før de træder speederen i bund, sætter sig påvirkede ind i bilen eller på anden måde udsætter andre for fare med deres hensynsløse kørsel, lyder det i en pressemeddelelse.

Ministeren afviser da heller ikke, at man i regeringen nu lader loven ligge. Nærmest tværtimod vil der løbende blive set på mulighederne for at stramme den.

– I den kommende tid vil vi i regeringen fortsætte med at følge effekten af stramningerne på området for vanvidskørsel og løbende se på muligheden for at skærpe indsatsen mod vanvidskørsel, siger ministeren.

 

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler