Reklame:

Medie: Flere er blevet anholdt ved ulovlig gaderæs

Politiet skulle være ‘stormet til’ i forbindelse med et ulovligt gaderæs i Randers lørdag aften. 

Sent lørdag aften fik Østjyllands Politi sat en stopper for noget ulovlig gaderæs i Randers. Det skulle dog være forløbet noget dramatisk.

Det skriver presse-fotos.dk.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Søndag morgen skriver mediet, at man forsøger at få en kommentar fra Østjyllands Politi. Men det hele skulle dreje sig om ‘flere anholdelser’ ifølge vidner på stedet.

Samtidig skal politiet have været talstærkt til stede. Det vil i så fald ikke være første gang, politiet skruer den attitude på over for miljøet omkring de ulovlige gaderæs. Biltræf bliver dog også ‘ramt’.

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen kommer med nyt om sin fremtid hos Haas

Tilbage i april slog Østjyllands Politi også til mod et biltræf i Randers. Det udløste ikke bare et hav af sigtelser men også at 20 biler blev beslaglagt.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Samme aften slog Midt-og Vestsjællands Politi til mod et biltræf i Køge, hvor der også blev beslaglagt biler. Læs mere om de sager her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?