Reklame:

Medie: Audi har allerede trukket sig fra Formel 1

Mærket skulle fra 2026 have slået sig sammen med Sauber for at køre med i motorsportens fineste klasse. 

Porsche gjorde det. Og nu er Audi på vej i samme retning. Nemlig ud af Formel 1. Og det allerede inden mærket officelt har stillet til start på gridden.

Men det er mere indviklet end det. For mens Audi vil fokusere på Le Mans-hyperbilklasse og GT3-biler, vil Porsche forsøge sig med Formel 1 igen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Denne gang hos Sauber og ikke med Red Bull, hvor det efter sigende gik skævt, da Porsche ikke kunne få den fulde kontrol med holdet.

Red Bull endte i øvrigt med en sponsoraftale hos Ford. Sådan at holdet fra 2026 vil hedde Red Bull Powertrains Ford.

LÆS OGSÅ: Motorcyklister får skylden – nu sætte fartgrænsen på hel vej ned for alle

Red Bulls nuværende motorleverandør, Honda, har til gengæld fundet et nyt hjem hos Aston Martin. Et hold der lige nu ligger på 4. pladsen i konstruktørmesterskabet og har endnu vildere ambitioner.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Men tilbage til Audi. Eller skulle vi måske sige Porsche. For da Jalponik spurgte Audi, afviste en talsmand rygtet, som franske Autojournal var først ude med.

– Mediedækningen baseres på et rygte der absolut ingen hold har i virkelighed. Audi fortsætter arbejdet med at opbygge en Formel 1-program frem mod 2026, lyder det.

Spørgsmålet er så, om det i virkeligheden bare er noget, Audi skal sige for at dække over en større rokade i VAG-gruppens Formel 1-engagement.

Reklameblok:Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?