Annonce:

Medie: Audi har allerede trukket sig fra Formel 1

Mærket skulle fra 2026 have slået sig sammen med Sauber for at køre med i motorsportens fineste klasse. 

Besøg vores annoncør:

Porsche gjorde det. Og nu er Audi på vej i samme retning. Nemlig ud af Formel 1. Og det allerede inden mærket officelt har stillet til start på gridden.

Men det er mere indviklet end det. For mens Audi vil fokusere på Le Mans-hyperbilklasse og GT3-biler, vil Porsche forsøge sig med Formel 1 igen.

Denne gang hos Sauber og ikke med Red Bull, hvor det efter sigende gik skævt, da Porsche ikke kunne få den fulde kontrol med holdet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Red Bull endte i øvrigt med en sponsoraftale hos Ford. Sådan at holdet fra 2026 vil hedde Red Bull Powertrains Ford.

LÆS OGSÅ: Motorcyklister får skylden – nu sætte fartgrænsen på hel vej ned for alle

Red Bulls nuværende motorleverandør, Honda, har til gengæld fundet et nyt hjem hos Aston Martin. Et hold der lige nu ligger på 4. pladsen i konstruktørmesterskabet og har endnu vildere ambitioner.

Men tilbage til Audi. Eller skulle vi måske sige Porsche. For da Jalponik spurgte Audi, afviste en talsmand rygtet, som franske Autojournal var først ude med.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

– Mediedækningen baseres på et rygte der absolut ingen hold har i virkelighed. Audi fortsætter arbejdet med at opbygge en Formel 1-program frem mod 2026, lyder det.

Spørgsmålet er så, om det i virkeligheden bare er noget, Audi skal sige for at dække over en større rokade i VAG-gruppens Formel 1-engagement.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler