Annonce:

Mangler du et køretøj til brylluppet? Her er den perfekte løsning

Skal du eller din bedste kammerat giftes, men har du endnu ikke besluttet, hvilket vogntøj, der er det rette til dagen, så hjælper vi dig her med at træffe den helt rigtige beslutning.

Hvis du er så modig at spørge en kvinde, hvad hun glæder sig mest til på sin bryllupsdag, så svarer langt de fleste, at de ser frem til at hoppe ned i den fine hvide kjole og udleve drømmen om at være prinsesse for en dag.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Spørger du derimod en mand, hvad han ser frem til, så vil det typisk handle om den fede bil, som skal transportere sig selv og konen væk i, når ceremonien i kirken er overstået. Hvis han vel at mærket får lov til at leje en fed superbil. Og hvis hun ikke giver dig lov til at bestemme frit hvilket vogntøj, der skal køre jer væk fra kirken, så ved du på nuværende tidspunkt, at du har spurgt den forkerte kvinde, om hun ville giftes med dig. Damn it!

Men hvordan beslutter du dig så lige for, hvilken bil du skal gå med. Måske er du en af dem, der har en drømmebil, eller måske har du ligefrem flere. Men hvad gør du så lige? Er det frem med terningen og så slå om, hvilken bil du skal vælge? Mange mænd ville komme i seriøse vanskeligheder, for hvilken bil skal de gå med? Ferrarien, Porschen eller Lamboghini’en. Hvilken superbil matchen dagen? Når man nu alligevel lægger så mange tusinde kroner på et bryllup, så er det jo netop dagen, hvor du ikke skal spare penge til den helt rigtige bil. Dagen kommer jo aldrig tilbage igen, og den skal derfor naturligvis markeres med stil.

Det klassiske valg ville være at gå med den røde Ferrari, som med stor sandsynlighed har hængt på væggen i dit drengeværelse. Men der er også Lamborghinien med de blærede saksedøre. Men der er jo også Porchen, som er gået hen og blevet en rigtig klassiker. Vi kan ikke vælge for dig, men kun opfordre dig til at insistere på at vælge et fedt stykke vogntøj – bare denne ene gang i dit liv.

Måske er din kommende kone ikke lige så begejstret som dig for at fyre så mange penge af på bilen på jeres bryllupsdag. Men så kan du jo overveje at tilbyde, at I til gengæld kan hyre en topfotograf, og forklare at du har i sinde at hyre en taleskriver, så du kan få skrevet en tale til hende, hun sent vil glemme. Kvinder kan godt lide at blive forkælet, så hvis du bare sørger for, at hun føler, at hun får mere ud af aftalen om at fyre en masse penge af, så er den helt sikkert hjemme.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Og sørg nu for at få nogle lækre billeder af bilen på dagen, så du kan mindes den fede køretur, også længe efter den er slut. Du kan få trykt en fed collage plakat, hvor dig og din kommende brud, kan vælge en række billeder ud, som I kan få trykt på en samlet plakat. På den måde kan i dagligt mindes de allerbedste stunder fra jeres bryllupsdag.


Annonce:

Kasper Erling
Kasper Erling
Kasper Erling er redaktionschef og medejer af Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 20 år. Email: ke@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler