Reklame:

Langer ud efter Hamilton: “Han bliver gammel med en kort hukommelse”

Den syvdobbelte verdensmester Lewis Hamilton har ikke rigtig noget at brokke sig over. I hvert fald ikke hvis man spørger Fernando Alonso. 

De har begge vundet Formel 1-verdensmesterskaber. Men Lewis Hamilton glemmer noget, når han brokker sig, hvor tilsyneladende hurtige Red Bull-bilerne er. Det mente Aston Martins Fernando Alonso i hvert fald forud for Australiens grand prix i weekenden.

– Hamilton og Nico Rosberg var et minut foran i både 2014 og 2015. Han må have en kort hukommelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


– Han bliver gammel. I en normal bil kan man se, at han har nogle svagheder. Men hør nu, han har stadig rekord for flest pole positions og George Russell har lige sat ham på plads 2-0 indtil videre, siger den 41-årige spanier til franske L’Equipe.

Forholdet mellem Fernando Alonso og Lewis Hamilton har ikke været det bedste på gridden, siden de to delte McLaren-garagen tilbage i 2007. Så sent som sidste år slog forholdet mellem de to verdensmestre gnister, da de ramlede sammen under Belgiens grand prix.

LÆS OGSÅ: Nye tal – Politiet beslaglægger 18 biler HVER uge

I 2023-sæsonen ligger de to efter tre løb og kæmper om pladsen lige udenfor top 3. Med 45 point efter en tredjeplads i Australien har Alonso stadig overhånden i det regnskab. Det selvom Hamilton med en andenplads i løbet faktisk klarede sig bedre på løbsdagen.

Reklameblok:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?