Annonce:

Kvindelig bilist skal i fængsel – angreb betjent der påtalte hendes dårlige parkering

Ikke bare var parkeringen dårlig, den var også ulovlig. Kvinden kunne dog ikke tåle at få det at vide. 

Besøg vores annoncør:

Og det er hun nu dømt for. Helt konkret er den 38-årige kvinde dømt for ved en skole i Herlev at have udøvet vold mod en betjent.

Betjenten påtalte kvindens ulovlige parkering, og det fik hendes altså så meget op i det røde felt, at hun valgte at gå amok.

Samtidig råbte hun ukvemsord mod betjenten. Men det skulle hun ikke have gjort. For det har nu kostet hende en tur i retten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og ikke bare det. Vestegnens Anklagere oplyser nemlig på det sociale medie “X” – det tidligere Twitter – at den 38-årige hidsigprop har fået 30 dages fængsel.

LÆS OGSÅ: Tre klip i kortet på et halvt år – nu betaler bilist en høj pris

– Kvinden blev derpå anholdt med den fornødne magt, og i går blev hun idømt 30 dages fængsel samt en advarsel om udvisning. Den dømte valgte efterfølgende at anke, skriver Vestegnens Anklagere på X om sagen.

Den 38-årige kvinde er bestemt ikke den eneste, der har svært ved at styre temperamentet. I februar sidste år blev en dengang 33-årige kvindelig bilist anholdt og sigtet for at bide en betjent i armen. Læs mere om den sag her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler