Reklame:

Kvindelig bilist skal i fængsel – angreb betjent der påtalte hendes dårlige parkering

Ikke bare var parkeringen dårlig, den var også ulovlig. Kvinden kunne dog ikke tåle at få det at vide. 

Og det er hun nu dømt for. Helt konkret er den 38-årige kvinde dømt for ved en skole i Herlev at have udøvet vold mod en betjent.

Betjenten påtalte kvindens ulovlige parkering, og det fik hendes altså så meget op i det røde felt, at hun valgte at gå amok.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Samtidig råbte hun ukvemsord mod betjenten. Men det skulle hun ikke have gjort. For det har nu kostet hende en tur i retten.

Og ikke bare det. Vestegnens Anklagere oplyser nemlig på det sociale medie “X” – det tidligere Twitter – at den 38-årige hidsigprop har fået 30 dages fængsel.

LÆS OGSÅ: Tre klip i kortet på et halvt år – nu betaler bilist en høj pris

– Kvinden blev derpå anholdt med den fornødne magt, og i går blev hun idømt 30 dages fængsel samt en advarsel om udvisning. Den dømte valgte efterfølgende at anke, skriver Vestegnens Anklagere på X om sagen.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Den 38-årige kvinde er bestemt ikke den eneste, der har svært ved at styre temperamentet. I februar sidste år blev en dengang 33-årige kvindelig bilist anholdt og sigtet for at bide en betjent i armen. Læs mere om den sag her.


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?