Annonce:

Kørte ind i politiet – nu mister han kørekortet i 10 år

En 26-årig mand, der kørte ind i politiet, måtte ved den efterfølgende retssag vinke farvel til førerretten i hele 10 år.

Besøg vores annoncør:

Uheld sker hver dag. Især i trafikken.

Men der er bare nogle bilister, man ikke har lyst til at ramle sammen med. Et godt eksempel på den slags er politiet. Ikke bare fordi der højst sandsynligt kommer en sag ud af det.

Man risikerer også at miste kørekortet. Endda meget længe. Det er præcis, hvad der er sket for en 26-årig mand fra Vig på Sjælland.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Midt- og Vestsjællands anklagemyndighed på det sociale medie “X”.

LÆS OGSÅ: Europa er ikke klar til disse elbiler, mener Danfoss

Den 9. september fik den kokainpåvirkede bilist fem måneders fængsel, fordi han flere gange mistede herredømmet over bilen, han sad bag rattet af, og til sidst påkørte en patruljevogn.

Fængselsstraffen er dog ikke alt. Han fik også besked på at betale en bøde på 25.500 kroner, og at han de følgende ti år ikke må nærme sig en bil. I hvert fald ikke på sådan en måde, så han selv kører den.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Den narkopåvirkede kørsel var dog ikke mandens eneste hovedpine. Den 26-årige endte også med at blive dømt for hæleri, fordi han havde købt en stjålet minigraver til en værdi af en kvart million kroner.

Det er dog ikke altid, at politiet har held til at tage kørekortet fra en bilist, som ryger i ‘fælden’. Det skete eksempelvis, da en 31-årig mand valgte at forsvare sig i retten.

Politiet lagde ellers op til, at han skulle af med kørekortet og hoste op med en temmelig stor bøde på grund af narkokørsel. I Landsretten endte svigermors kaffe dog med at få skylden. Politiet ville dog efterfølgende ikke beklage deres fejl. Læs mere om det her.

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler