Annonce:

Flere vejarbejdere bliver kørt ned – “Det sker helt bevidst”, siger en af dem

Hver dag sætter vejarbejdere livet på spil, når de udbedrer de danske veje eller bygger nye. Desværre er bilisterne blevet vildere bag rattet.

Besøg vores annoncør:

Dennis Kirkegaard er ikke i tvivl, om at han blev bevidst blev kørt ned at en arrig bilist, da han i sidste måned leverede asfalt til et vejarbejde i Vejle.

Som vognmand har han kørt ud til vejarbejde i 20 år. Men tonen og bilisternes opførsel kun blevet værre. Det fortæller han til DR.

Det, der i første omgang var en påtale af bilistens alt for høje fart, ender med, at Dennis Kirkegaard blev ramt af bilisten.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Jeg ryger op over motorhjelmen, op imod forruden og trimler ud i højre side af bilen. Det jo bare et held, at jeg ikke røg ned under bilen, lyder det fra vognmanden.

LÆS OGSÅ: Direktør frygter, at danskerne mister interessen for elbiler

Desværre er episoden i Vejle ikke enestående. Dennis Kirkegaards arbejdsgiver kan nikke genkendende til billedet af de mere aggressive bilister.

Det er heller ikke længe siden, vi her på Boosted kunne fortælle, hvordan vejhjælp også er særdeles udsat gruppe i trafikken.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

For Nichlas’ far gik det eksempelvis helt galt, selvom han havde bedt folk i forbifarten sætte hastigheden ned. Læs mere om den sag her!

Det er heller ikke mange uger siden, Vejdirektoratet følte, det var nødvendigt at tale med store bogstaver over for bilister. Faktisk stod det så slemt til at politiet dukkede op med en målrettet fartkontrol.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler