Reklame:

Fiat forbyder farven grå på alle nye biler

Herhjemme bliver det ikke noget, vi kommer til at mærke for alvor. Men der bliver altså længere mellem visse Fiatmodeller.

Fiat har lakeret sin sidste bil. I hvert fald hvis den bil er grå. Det italienske mærke, som i Danmark kun har den lille 500 og søsterbilen 500e på programmet, vil ikke længere sælge nye, grå biler.

Det fortæller mærket selv i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Det, at man selv ikke kan få et grå Fiat, skal være et af mærkets kendetegn, lyder det videre. I stedet vil mærkets modeller fremover været inspireret af solen, Jordens og havets farver i Italien.

Og det er altså ikke gråt. Fiats farvepalette vil nu bestå af farver som Gelato white, Sicilia orange, Paprika orange, Passione red, Blu Dipinto di Blu, Italia blue, Venezia blue, Rugiada green, Foresta green, Rose gold og Cinema black.

LÆS OGSÅ: Afdød rallystjernes supersjældne Subaru forventes solgt for vanvittigt beløb

Alle farver er referencer til naturen i Italien, synes mærket selv. Chefen for det hele, Fiats administrerende direktør Olivier Francois, indrømmer dog, at mærket kan have lagt et gevaldigt benspænd for sig selv.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Ifølge Olivier Francois er grå biler nemlig nemme at sælge. Hvilket han også kritiserer tyske, franske og japanske mærker for at blive ved med.

 


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?