Annonce:

Fiat forbyder farven grå på alle nye biler

Herhjemme bliver det ikke noget, vi kommer til at mærke for alvor. Men der bliver altså længere mellem visse Fiatmodeller.

Besøg vores annoncør:

Fiat har lakeret sin sidste bil. I hvert fald hvis den bil er grå. Det italienske mærke, som i Danmark kun har den lille 500 og søsterbilen 500e på programmet, vil ikke længere sælge nye, grå biler.

Det fortæller mærket selv i en pressemeddelelse.

Det, at man selv ikke kan få et grå Fiat, skal være et af mærkets kendetegn, lyder det videre. I stedet vil mærkets modeller fremover været inspireret af solen, Jordens og havets farver i Italien.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Og det er altså ikke gråt. Fiats farvepalette vil nu bestå af farver som Gelato white, Sicilia orange, Paprika orange, Passione red, Blu Dipinto di Blu, Italia blue, Venezia blue, Rugiada green, Foresta green, Rose gold og Cinema black.

LÆS OGSÅ: Afdød rallystjernes supersjældne Subaru forventes solgt for vanvittigt beløb

Alle farver er referencer til naturen i Italien, synes mærket selv. Chefen for det hele, Fiats administrerende direktør Olivier Francois, indrømmer dog, at mærket kan have lagt et gevaldigt benspænd for sig selv.

Ifølge Olivier Francois er grå biler nemlig nemme at sælge. Hvilket han også kritiserer tyske, franske og japanske mærker for at blive ved med.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

 

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler