Annonce:

Endnu et bilmærke dropper V8-motoren: “Den på 5,6 liter bliver vores sidste”

Endnu et bilmærke er klar til at pensionere V8-motoren. Nissan siger, at deres 5,6-liters motor bliver den sidste med 8 cylindre. 

Besøg vores annoncør:

Nissan er klar til at vinke farvel til V8-motoren. Den skal erstattes af ‘mindre og mere effektive motorer’, siger japanerne.

Godt nok ikke her i Europa. Tidligere på måneden meddelte Nissan nemlig, at man har tænkt sig kun at sælge elbiler på vores bredegrader.

Men for alle andre bilkøbere bliver det altså et farvel til Nissan store V8-motor på 5,6 liter. Den næste Patrol, som forventes lanceret næste år, får i stedet en ny V6-motor med dobbelte turboer.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

V8-modellen Titan udgår helt af modelprogrammet efter 2024. Og den har Nissan ingen planer om at erstatte med noget andet.

LÆS OGSÅ: 4 ud af 5 bilister: “Det er MEGET svært at se cyklister”

Nissan afsked med V8-motoren står klart, efter at japanernes chef for produktstrategi- og planlægning, Ivan Espinosa, talte med australske medier under Japan Mobility Show 2023.

Indtil da havde fortællingen om en V6-drevet Patrol bare været et rygte. Men nu er det altså officelt fra Nissans side. V8-motoren kører snart helt i graven.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler