Annonce:

Efter en måned med nyt forbud: 3.000 bilister har allerede fået bøder

Staten har hentet millioner af kroner ind på den seneste skærpelse af miljøzone-reglerne. For bilisterne bliver ved at køre i den samme fælde.

Besøg vores annoncør:

Det er ulovligt, og sådan har det nu været i en måned. Dieselbiler uden partikelfilter har siden 1. oktober i år ikke måttet køre rundt i de fem miljøzoner, der indtil videre findes herhjemme.

Miljøzonerne findes i København, Aarhus, Odense, Aalborg og på Frederiksberg. Men det er mange bilister tilsyneladende helt ligeglade med.

Hele 3.045 bilister har nemlig fået en bøde på hver 1.500 kr. for at køre ind i miljøzonerne med biler som slet ikke må være der.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det svarer til, at staten har indkasseret bøder for 4,5 mio. kr. i den seneste måneds tid. Alle pengene er dog ikke nødvendigvis røget i statskassen endnu.

LÆS OGSÅ: Rasmus står med kæmpe-regning for en død Fiesta – Ford i Danmark vil IKKE hjælpe

Der går nemlig to dage, fra en bil registreres af overvågningen i miljøzonerne, til bøden lander i den enkelte bilists e-Boks.

Af de 3.045 bilister har i alt 1.785 af dem i løbet af den første måned med de skrappere miljøzonekrav kørt rundt i København eller på Frederiksberg. Det skriver TV2 Kosmopol.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler