Annonce:

En af verdens mindste elbiler kører uden om Danmark

En af verdens mindste elbiler kommer nu til Europa. Microlino er bare halvanden meter bred. I første omgang kører den dog uden om Danmark.

Den kører til Sverige, dog umiddelbart uden om Danmark.

Men det ændrer ikke på, at en af verdens mindste elbiler kommer til Europa. Faktisk er den her allerede. Microlino er schweizisk, men bygget i Torino i Italien.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Den ligner mest af alt en moderne fortolkning af BMW Isetta, vejer bare 513 kilo og skyder en topfart på 90 km/t. De første 50 km/t er den 5 sekunder om at nå.

På én opladning kan den køre 228 kilometer, siger producenten. Den lille halvanden meter brede og 2,5 meter lange bil kommer man ind i ved at åbne hele fronten på bilen, der samtidig er bilens eneste dør.

LÆS OGSÅ: 20-årig anholdt – gemte 22 fotofælder under sin seng

Det er firmaet Micro Mobility Systems, der står bag bilen, som kan lades op via en almindelig stikkontakt. Noget der til gengæld tager 4 timer. Ifølge svenske medier lander Microlino allerede i Sverige i juni måned.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Men den bliver ikke ligefrem billig. 261.000 svenske kroner. Det er prisen. I dansk valuta svarer det til 170.000 kroner. For den slags penge skal du ikke regne med at have plads til meget mere end dig selv, en passager og en håndtaske eller to i det mikroskopiske bagagerum.

En anden mikroskopisk bil, der faktisk godt kan finde vej til Danmark, er BYD Seagull. Den er her ikke endnu, og den danske importør har ikke villet bekræfte eventuelle planer om at sælge den til danskerne.

Men sker det, er der tale om endnu en elbil. Med en længde på 3,78 meter og en bredde på 1,72 meter er Seagull dog noget større end Microlino.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her!

Mere efter annoncerne:

BETALER DU OGSÅ FOR MEGET FOR DIN BILFORSIKRING?

Indtast din nummerplade herunder og se gode priser på 30 sekunder - gratis:


Mere herunder:

Annonce:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler