Annonce:

Elon Musk kommer med ny Tesla-trussel efter stort nederlag

En dommer i delstaten Delaware mener, det er bevist, at Teslas direktør for alt for meget i løn. Nu svarer hovedpersonen lidt alternativt igen.

Besøg vores annoncør:

Tesla har sådan set godkendt Elon Musks direktørløn. Også selvom ordningen, der løber op i 384 milliarder danske kroner, er svimlende høj.

En dommer i den amerikanske delstat Delaware giver dog en Tesla-aktionær ret i, at det er alt for meget i Musks løningspose.

Men nu svarer direktøren igen. Omend på en noget alternative måde. På sit eget sociale medie “X” – det tidligere Twitter – har Musk sendt spørgsmålet om Teslas registrering til afstemning.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Formentlig af skattetekniske årsager Tesla nemlig registreret som et selskab fra Delaware. Men nu spørger Musk altså, om ikke Tesla burde flytte det hele til Texas, hvor bilmærket i øvrigt allerede har hovedkontor.

LÆS OGSÅ: Skrotter alle Teslaer og køber 250.000 biler af konkurrenten

Og enigheden er altovervejende. Helt 87,1 procent giver Musk ret i opslaget der er vist mere end 40 millioner gange på det sociale medie.

Truslen om at flytte Tesla helt ud af Delaware er dog langt fra den eneste trussel, Musk på det seneste har trukket op af hatten. Læs mere om det her.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler