Annonce:

Efter ulykke – TV-programmet Top Gear hænger i en tynd tråd

Efter en ulykke i december sidste år er det nu slet ikke sikkert, at Top Gear vender tilbage.

Det ligner mere og mere et program forfulgt af ulykker. I hvert fald for de skiftende værters vedkommende. Og nu er det slet ikke sikkert, at Top Gear vender tilbage til tv-skærmene rundt omkring. Det skriver avisen The Sun.

Efter den seneste ulykke, som i december sidste år sendte værten Freddie Flintoff på hospitalet i en helikopter, overvejer den tidligere professionelle cricketspiller nemlig helt sin fremtid foran kameraet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

The Sun skriver, at det i den grad ærgrer cheferne på det statsfinansierede BBC, hvor man ellers er godt i gang med at køre Flintoff i stilling til flere programmer. Cheferne ser også gerne, at Flintoff bliver et af kanalens ansigter udadtil. Ligesom Jeremy Clarkson var det i sin tid.

Kilder fortæller avisen, at optagelserne til Top Gear ligger helt stille. Og at det kan vare et helt år, før der igen sker noget med programmet.

Ud over Top Gear havde Flintoff før ulykken skrevet under på en tjans som vært på to andre BBC-programmer. Blandt andet et program om cricket. Også her er alle planer og optagedage udskudt.


Annonce:

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler