Efter ulykke – TV-programmet Top Gear hænger i en tynd tråd

Foto: BBC/PR

Efter en ulykke i december sidste år er det nu slet ikke sikkert, at Top Gear vender tilbage.

Det ligner mere og mere et program forfulgt af ulykker. I hvert fald for de skiftende værters vedkommende. Og nu er det slet ikke sikkert, at Top Gear vender tilbage til tv-skærmene rundt omkring. Det skriver avisen The Sun.

Efter den seneste ulykke, som i december sidste år sendte værten Freddie Flintoff på hospitalet i en helikopter, overvejer den tidligere professionelle cricketspiller nemlig helt sin fremtid foran kameraet.

Reklameblok:The Sun skriver, at det i den grad ærgrer cheferne på det statsfinansierede BBC, hvor man ellers er godt i gang med at køre Flintoff i stilling til flere programmer. Cheferne ser også gerne, at Flintoff bliver et af kanalens ansigter udadtil. Ligesom Jeremy Clarkson var det i sin tid.

Kilder fortæller avisen, at optagelserne til Top Gear ligger helt stille. Og at det kan vare et helt år, før der igen sker noget med programmet.

Ud over Top Gear havde Flintoff før ulykken skrevet under på en tjans som vært på to andre BBC-programmer. Blandt andet et program om cricket. Også her er alle planer og optagedage udskudt.

Reklameblok:Reklamelink:
Mangler du dæk og fælge til bilen? Klik her og se vilde tilbud!

Reklamelink:
Skal kæresten forkæles med lækkerier? Så klik her og se mere!

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over otte år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk