Annonce:

Den første Honda Civic nogensinde søger ny ejer – “Den har kørt 12 kilometer”

Den er rød, har kun kørt 12 kilometer og så er denne Honda Civic den første nogensinde af sin art bygget i Nordamerika. 

Besøg vores annoncør:

Den første Honda Civic nogensinde findes den mon stadig? Og er den så i grunden ikke svært godt gemt af vejen i en eller anden samling bag lås og slå.

Svaret er både ja og nej. I hvert fald hvis vi taler om den første Honda Civic EG nogensinde bygget i USA. Bilen med stelnummeret, der slutter på 0001, findes stadig.

Den er lige så rød, som da den forlod fabrikken i Ontario, Canada. Det var i øvrigt i 1992. I dag ejes bilen af Dylan Sharpe. Men det er nu ikke rigtig, fordi han har brugt den.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det har ingen personer faktisk gjort. Ikke ret meget i hvert fald. Bilen har bare 7 miles svarende til 12 kilometer på triptælleren.

LÆS OGSÅ: Toyota i nyt forsøg: “Elbiler skal lyde og skifte gear som benzinbiler”

Den 1,5-liters, firecylindrede benziner har aldrig rigtig fået lov at strække de 16 ventiler. Ligesom der aldrig kan være kørt varme i den fem manuelle gearkasse.

Og nu skriver vi jo, at den jomfruelige Honda søger ny ejer. Det er sådan set rigtig nok. Men det kræver et rigtig godt tilbud, hvis Dylan Sharpe skal slippe nøglerne.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler