Annonce:

Dansk ekspert med trist Kevin Magnussen-melding

Både Haas og Kevin Magnussen er ved at løbe tør for tid. I hvert fald hvis man spørger den tidligere, danske racerkører Jason Watt. 

Besøg vores annoncør:

Haas havde to helt nye biler med til Formel 1-løbet i USA i denne måned. Indtil videre er de postive forandringer i teamet dog udeblevet.

Og i Mexico blev det ikke meget bedre for Kevin Magnussen, der efter en fejl på sin VF23-racer og et efterfølgende uheld måtte udgå af løbet.

I det hele taget er Haas ved at løbe tør for tid. Det skriver den tidligere, danske racerkører Jason Watt i en klumme for Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

– Uanset om man endnu ikke har knækket koden til, hvordan bilens setup skal være med de nye opdateringer, så burde de tidlige tegn i min bog altså være, at kørerne med det samme burde have mærket en forbedring i selve løbet, når de kørte bag andre biler.

LÆS OGSÅ: Haas håber at få ny kører i 2024

– Men det er vist ikke nogen underdrivelse at påstå, at begge Haas-biler i Texas’ grand prix havde en sløj søndag.

– Når jeg blot for en uge siden skrev, at jeg tror på Magnussen, så er det fortsat tilfældet, men tiden løber ud for teamet med hensyn til at få samlet brugbart data ind. De skal til at få sat en nogenlunde 2024-bil sammen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Meget brugbar data blev det dog ikke til i Mexico for Kevin Magnussen. I hvert fald ikke i løbet. Danskeren udgik på omgang 33. af 77.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler