Annonce:

Dansk bilfirma giver op og fyrer alle ansatte

I en pressemeddelse begrundes lukningen med, at det ikke giver mening at fortsætte. Alle de ansatte er derfor blevet opsagt.

Autocentralen vil ikke længere have en bilforhandler på Hirsevej 1 i Haderslev, som de annoncerede i en pressemeddelelse. Virksomheden forlader stedet senest i slutningen af april i år og beskriver beslutningen som ‘en træls men nødvendig’ handling.

– Det er en meget kompleks og udfordrende tid, især i bilbranchen, og det er desværre nødvendigt en gang imellem at træffe nogle vanskelige beslutninger. lyder det fra administrerende direktør i Autocentralen, Anders Jensen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Direktøren begrunder forretningens lukning i Haderslev med branchens udvikling, en udvikling der allerede har haft store konsekvenser i Danmark, inkluderet at flere importører har opsagt alle deres forhandlere.

– Derfor lukker vi forretningen i Haderslev. Det er ikke en beslutning, vi har truffet, fordi vi synes, det er sjovt, men det handler snarere om rettidig omhu, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Norsk politi tager kørekortet fra dansker på sommerdæk

Før beslutningen om at lukke blev truffet, understreger Autocentralens ledelse, at alle muligheder blev nøje overvejet. Men intet andet valg end at lukke syntes at være fornuftigt.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Tak fordi du så vores annoncer - artiklen fortsætter her:

Firmaet planlægger nu at assistere de cirka 20 berørte medarbejdere med at finde nye job for at gøre overgangen så glat som mulig for dem.

Men det er ikke kun i Danmark, at bilforhandlere oplever vanskelige tider. For eksempel forudsiger chefen for verdens fjerdestørste bilkoncern et markant markedssammenbrud. Læs mere om det her.


Annonce:

Annoncesektion:

NYT: TJEK DIN BILFORSIKRING MED VORES BEREGNER!

Indtast din nummerplade herunder og se billige priser på bilforsikringer med det samme!
Tak fordi du så vores annoncer - indholdet fortsætter herunder:
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Hader vi dem?

Annonce:

Læs også

Annonce:

Billig bilforsikring?

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Gratis artikler

Flere populære artikler