Annonce:

Dårligt nyt til danske bilister – skete allerede i mandags

Det er hverken nye lov, afgiftsstramninger eller en øget efterspørgsel blandt danske bilister der presser prisen. Alligevel blev olien allerede mandag i denne uge dyrere.

Besøg vores annoncør:

Der er igen udsigt til, at danske bilister skal betale mere for den samme mængde brændstof. Efter en længere periode med markante fald steg olieprisen nemlig mandag i denne uge.

Det er dog hverken afgiftsstramninger eller fordi danskerne kører flere kilometer. I stedet skyldte det seneste prishop sikkerhedssituationen til søs.

Flere rederier har allerede meddelt, at man indstiller sejladsen gennem Det Røde Hav, fordi man frygter for sikkerheden.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Det skriver Reuters.

LÆS OGSÅ: Audi fortyder – holder alligevel fast i forbrændingsmotoren

Ifølge amerikanerne er der affyret ‘adskillige projektiler’ mod et norsk-ejet skib. Hos norske Frontline frygter man da også for den stadigt eskalerende tendens.

Lars Barstad, administrerende direktør i norske Frontline, siger, at rederiet frygter, at det kun er et spørgsmål om tid, før et skib, der ingen relation har til krigen med Israel og terrorgruppen Hamas, vil blive angrebet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Mandag steg prisen på europæisk olie fra 76,87 til 79,41 dollar pr. tønde. En stigning på 3,7 procent. Samtidig er prisen på gas steget. Og det samme er prisen på olien fra USA.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler