Annonce:

Classiko er klar: Unikt værksted til klassiske biler

Bilentusiaster og fans af klassiske biler fra hele landet kan inden længe træde ind hos et autoværksted dedikeret til deres klassiske firhjulede eje i Viborg.

Besøg vores annoncør:

Classiko åbner dørene for et bilunivers, hvor klassiske biler kan få genfundet deres charme og æstetiske sjæl fra yderst til inderst.

Hvor man på et traditionelt værksted kan køre forbi og få skiftet vinterdæk og foretaget de obligatoriske serviceeftersyn og reparationer på sin hverdagsbil, har mekanikerne hos Classiko skabt fundamentet for et særligt værksted dedikeret til klassiske biler, såkaldte young-timers og klassikere fra det europæiske og japanske marked.

Classiko ønsker at give de klassiske biler den kærlighed, de fortjener – hvad enten vi snakker motor, undervogn, karosseri eller kabine. Skal Escorten serviceres, trænger Porschen til et løft inden sæsonstarten, eller skal din Toyota Corolla have lavet rust? Classiko tager hånd om de store og små projekter.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

“Vi elsker biler og især klassiske biler! Vi mener, de har deres plads på landevejen og skal holdes i live. Bilerne har både historier, sjæl og egenskaber, der er værd at bevare i sin oprindelige stand.”, fortæller Rasmus Møller Vermeulen, der er direktør for Classiko.

Classiko er grundlagt på solide erfaringer med dybe rødder i autobranchen og det lokale. Virksomheden er iværksat af Steen Haugaard Fransen, Martin Pedersen og Rasmus Møller Vermeulen.

I det daglige vil kunderne blive mødt af Rasmus, der kommer fra en stilling som leder af skadecenteret hos Sølvsten Biler i Viborg. Med sig bringer han mere end 10 års erfaring som værkstedschef hos det tidligere Quickpot og uddannelser som både automekaniker og autoteknolog.

De to medstiftere Steen Haugaard Fransen og Martin Pedersen bibringer stor erfaring med henholdsvis opbygning af værksteder og reservedelsproduktion som vigtige ben i den nye virksomhed.

Opkøb af Porsche-specialist
Som en ekstra ressource har Classiko opkøbt BL Auto v/Brian Løkke i Oksbøl. Brian Løkke er en af landets førende eksperter inden for Porsche – en højt respekteret person i den danske bilbranche kendt for sin dybdegående viden og passion for klassiske biler.

“Jeg ser frem til at bringe min ekspertise og kærlighed til klassiske biler til Classiko. Sammen vil vi udvide vores tilbud og service til bilentusiaster.”, udtaler Brian Løkke, der også vil få sin daglige gang hos Classiko sammen med den trofaste svend Mads Thomsen.

Hos Classiko vil man gøre sit bedste for, at kunden får en god oplevelse og afsætte den nødvendige tid af til en dialog om, hvad der skal gøres med deres bil – med en enorm baggrundsviden vil de guide kunderne til det rette resultat og sammen give de klassiske biler den makeover, de fortjener.

“Vi går tilbage til de gamle dyder. På Gl. Skivevej 79 i Viborg, er vi i gang med at omdanne 1.500 kvadratmeter til vores nye værksted, så vi har pladsen der skal til – og vi ser frem til at vise vores kunder det gode, gamle håndværk”, afslutter Rasmus Møller Vermeulen.

Redaktionen
Redaktionen
Boosted.dk er Danmarks største bilmedie med over en million unikke brugere og over syv millioner sidevisninger hver måned. Vil du i kontakt med os? Skriv til boosted@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler