Reklame:

Boosted Tour Odense: I dag varmer vi op til Auto Show 2018

Så er det snart ved at være tid til årets trejde omgang Boosted Tour! Denne gang ved Odense Congress Center som opvarmning til Auto Show 2018

Ligesom da vi var i Horsens i juni, er den fynske hovedstad Odense altid et hit, når det kommer til at samle glade bilentusiaster til et godt træf.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Og det er lige, hvad Boosted Tour er. Alle er velkomne – med eller uden bil. Mød op, vis din bil frem og spark dæk med gutterne.

Samtidig kan du få en snak med Boosted-redaktionen om landets største bilshow nogensinde, Auto Show 2018, som finder sted om blot en måned i weekenden d. 11. og 12. august ved netop Odense Congress Center.

Vejret bliver – som de fremmødte biler – naturligvis top-lækkert til Boosted Tour. Så snup et gratis Boosted-blad ved redaktionens stand og få en Auto Show-snak med os!

Reklameblok:
Ses vi onsdag mellem kl. 17 og 21 ved Odense Congress Center?

Se resten af tour-planen lige her

Adressen er:
Odense Congress Center
Ørbækvej 350
5220 Odense SØ
Tilmeld dig på Facebook herKØB DIN AUTOSHOW-BILLET LIGE HER

 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?