Reklame:

Bilmærkes direktør skrider med øjeblikkelig virkning

Det sker bare 18 måneder efter, at den tidligere – nu svindeldømte – direktør, fik sparket ud af samme dør.

Det kører ikke for den amerikanske lastbilproducent Nikola. Midt i juridiske tovtrækkerier med Tesla har mærket måtte sige farvel til yderligere en administrerende direktør.

Det bare 18 måneder efter at den første fik sparket. Direktørens fratrædelse fik fredag virksomhedens aktier til at dykke med 26 procent, det skriver CNN.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Michael Lohscheller, der indtil i fredags altså var direktør for Nikola, rejser angiveligt hjem til Europa på grund af en nødsituation i familien.

Lohschellers forgænger – den svindeldømte Trevor Milton – gav Nikola en hård fødsel. Manden er dømt for i 2015 at have vildledt investorer, om hvor langt Nikola egentlig var med udviklingen af brint- og batteriteknologi.

Helt ude i kulden er den dømte svindler dog ikke. Han ejer nemlig stadig 8 procent af aktieposten i mærket.

Stephen Girsky, som har været bestyrelsesformand i Nikola, overtager rollen som administrerende direktør. Han er den fjerde på bare fire år.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

I mellemtiden er det faktisk lykkedes Nikola at sende lastbiler på gaden. Omend mærket stadig er omgivet af stor mystik.

 

Reklameblok:


 


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?