Annonce:

B95 er verdens dyreste elbil nogensinde – til gengæld har den 1.927 hestekræfter

Den har ingen forrude – til gengæld har den et prisskilt de færreste kan gabe over. Og Pininfarina er kun lige begyndt at lave biler.

Besøg vores annoncør:

De har designet biler i årevis. Blandt andet for Ferrari, BMW, Alfa Romeo – ja, selv Hyundai fik i 00’erne tegnet modellen Matrix af italienske Pininfarina.

Men det er først for nylig, at Pininfarina begyndte at lave biler selv. Italienerne med de indiske ejere lagde hårdt fra land med hyperbilen Battista.

En coupé med teknikken fra Rimac Nevera. Det betyder 1.927 hestekræfter, 2.300 newtonmeter og en 0 til 100 km/t-tid på 1,89 sekunder.  B95 – eller Barchetta bygget i anledning af Pininfarina 95 år år – er præcis lige så vanvittig.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Forstået på den måde at den er endnu mere frygtindgydende at sætte sig bag rattet i. B95 har ingen forrude. Så der skal en full face-hjelm på, hvis nogen skal i nærheden af bilens på 300 km/t.

LÆS OGSÅ: Skovler penge ind – denne kommune tjener absolut mest på parkering hvert år

Det er selvfølgelig en elektronisk begrænsning. Den dårlige nyhed? Dem er der faktisk et par stykker af. For det første skal der kun bygges 10 B95’ere. Og det skal koste 4,8 millioner dollar stykke.

Det er lige i underkanten af 33 millioner danske kroner. Og det hele er selvfølgelig før en stat som den danske lægger registreringsafgift, moms og andet djævelskab oveni prisen.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Mere efter annoncerne:

9 UD AF 10 SPARER 7.000 KR. PÅ BILFORSIKRINGEN - TJEK NU:

Indtast din nummerplade nu og se gode priser på 10 sekunder - helt gratis:


Mere herunder:

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler