Reklame:

Nu har Audi RS3 653 hestekræfter – “Den er begrænset til 300 km/t”

0 til 100 km/t er en disciplin, der er forbi på bare 3,2 sekunder i MTM’s bud på en Audi RS3.

Audis lille RS3’er i den grad en lommeraket. Den 2,5-liters rækkefemmer fejler med sine turboer absolut intet, når den forlader fabrikken.

Men der findes altid dem, hvor hvem fabriksoriginalen bare ikke er nok. Til de typer har den tyske tuner måske et plaster på såret. I hvert fald hvis det drejer sig om hestekræfter.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

RS3R er intet mindre end et monster med sine 635 hestekræfter og 750 newtonmeter. Til sammenligning må fabriksbilen nøjes med 407 hestekræfter og 500 Nm.

Og det kræver, at du punger ud for performance-udgaven. For MTM betyder det dog ikke noget, om du kommer med den ene eller anden RS3. Bare det er den nyeste udgave.

LÆS OGSÅ: Ejer af tidligere Saab-fabrik bekræfter: “Her skal bygges biler igen”

For så er 0 til 100 km/t overstået på bare 3,2 sekunder, mens 0 til 200 km/t faktisk tager mindre end 10 sekunder. Nemlig bare 9,44 sek. Tophastigheden har MTM set sig nødsaget til at begrænse.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

Men det er gjort elektronisk, så potentielt set er 300 km/t kun ‘vejledende’. Det er prisen til gengæld ikke. Hele MTM-pakken, der udover de ekstra hestekræfter tæller anden undervogn, kulfiberdele og 20″ Bimoto-fælge, løber op i 27.000 euro.

Det svarer til 201.000 danske kroner. Og så skal du selvfølgelige lige skaffe bilen først. På danske plader koster en Audi RS3 fra lige under 1 mio. kr.


Reklameblok:


Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Reklame:

Nyeste artikler

Reklame:

Motorsport

Læs også

Husk det nu

Reklame:

Har du læst?

Gratis artikler

Har du læst?