Annonce:

Aktionærer stemmer ja: Tesla giver Musk 400 mia. kr. i løn

Efter et langt tilløb – bl.a. med en dommer der synes, at lønnen er alt for høj – har Tesla nu fået ja til at betale Elon Musk 400 milliarder kroner i løn.

Besøg vores annoncør:

Teslas aktionærer har stemt ja til bestyrelsens forslag, der vil give mærkets administrerende direktør en samlet løn på 400 milliarder kroner.

Det skriver BBC.

Den astronomisk høje løn får Tesla-direktøren bl.a. ved, at han tildeles en større aktiepost. Dermed kan bilmærket lukke en aftale, som egentlig blev indgået i 2018.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

Aftalen har dog lige siden mødt modstand, og først nu har Tesla kunnet sende lønpakken til afstemning blandt sine aktionærer. Bilmærket har bl.a. betalt Elon Musks sociale medie “X” for at reklamere for lønnen til ham. Læs mere om det her.

LÆS OGSÅ: Suspekt bilmærke bruger den sidste “Saab” ulovligt

Aftalen er desuden før blevet blokeret af en dommer i delstaten Delaware, som mener, at lønnen både er unfair og for meget.

Umiddelbart før nyheden skrev Elon Musk selv, at aktionærerne havde sagt ‘ja’ til lønpakken. Noget der omgående fik Teslas aktie til at stige med 3 procent. I dag koster aktien således 182,47 dollar pr. styk.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Til sammenligning kæmper et andet elbilmærke med overhovedet at overleve på fondsbørsen. Polestars kurs er 0,72 dollar og altså langt under den påkrævede én dollar i værdi, som berettiger en plads på børsen i New York. Læs mere om det her.

Læs flere spændende nyheder fra og om bilernes verden lige her

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler