Annonce:

Advokat lever af forfølge fejlfyldte Teslaer – “Jeg har 18 mand ansat”

Advokaten Christoph Lindner har slået sig op på at slå ned på Tesla og bilmærkets mange fejl og mangler. Faktisk er der så meget arbejde, at han ud over sig selv kan beskæftige 18 mand.

Besøg vores annoncør:

Den tyske advokat Christoph Linder lever af at gå i kødet på Tesla. For ham begyndte hele ‘eventyret’ i 2019, da han købte en brugt Model S fra 2016 af Tesla.

I et interview med Autoevolution fortæller han, at der hurtigt opstod ‘retlige problemer’. På grund af en tavshedsklausul kan advokaten dog ikke uddybe, hvad han præcis mener med det.

Men den brugte Model S blev også begyndelsen til noget andet for Christoph Linder, fortæller han til mediet.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:

Artiklen fortsætter her:

I dag lever han nemlig af at forfølge mærket juridisk, når der opstår problemer med bilerne. Og dem er der – når man ser på, hvor mange folk advokaten har ansat, nok af. Hele 18 mand er på Christoph Linders lønningsliste.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Sådan bliver en Ford-ejer gift og skilt igen på 5 sekunder

De fleste af dem, fortæller han til mediet, beskæftiger sig udelukkende med Tesla. Det er især problemer med autopiloten, og Teslas øvrige selvkørende teknologi der giver advokaten noget at rive i.

Ud over det tager han og de øvrige ansatte sig også af mere almindelige garantisager. Skulle han fortælle om det hele, ville det tage timer at komme igennem, skriver Autoevolution.

Artiklen fortsætter efter annoncerne:


Artiklen fortsætter her:

Det er dog ikke kun tyskerne, der bokser med Teslas måde at drive forretning på. Herhjemme er Tesla det eneste bilmærke der er havnet på en særdeles skamfuld liste. Læs mere om den sag her.

Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen
Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over 10 år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til bj@boosted.dk
Annonce:

Nyeste artikler

Annonce:

Motorsport

Annonce:
Annonce:

Gratis tjek!

Indtast din nummerplade herunder og se billige bilforsikringer. Det er helt gratis:

Læs også

Husk det nu!

Populære

Skal du med?

Flere populære artikler

Læs også

Altid gratis artikler